Velkommen til ALIDA

Saga-serien - Skytsdyr og Engle til dit barn.... og Eventyr-Borge ...........

Der var engang.....

Det hele begyndte dengang i 1966 da Lars blev far til Kaare. Da Kaare var 4 år var han i en periode skræmt for at lægge sig til at sove. Han var kommet til at se - en børneudsendelse !!! - i Tv med nogle vampyrer.Gode råd var dyre - meget blev afprøvet og intet hjalp det ulykkelige barn - og hans forældre.

Så Lars besluttede at male en farlig Tiger som passede på små børn og åd alle skræmmende uhyrer. Den skulle bo under Kaares seng for at passe på ham. Og det kom den til. Og DET hjalp ! Tigeren åd alle de natlige uhyrer. Kaare var ikke længere bange for at sove om natten. Kaare og Tigeren blev de bedste venner !

Da Frederik kom til verden i 1979 havde han en periode i 4 års alderen, hvor han vågnede om natten og græd så inderligt og var utrøstelig. En ny Tiger kom til. Og atter da Emil blev født i 1984 - måtte der igen en ny Tiger til i løbet af et par år.

Det virkede !!! Børnene blev alle gode venner med deres respektive Tigre og de sov trygt og godt.

Så da vi nu her i januar 2013 blev bedsteforældre til Frederiks lille Saga besluttede vi at selvfølgelig skulle hun have en Tiger med sig i livet fra start.

Nogen af os ved af erfaring, at det er rigtig vigtigt  at vi i livet lærer at tæmme vores tiger. Så mon ikke det er en god ide`at give sine børn een med på vejen op gennem barndommen. Det tror vi på her i huset !

Så nu har vi besluttet at det også skal komme andre børn og barnlige sjæle til gode.

Derfor kan du nu bestille dit egen private Tiger Skytsdyr hos Lars.

Skulle du være mere til et Drage eller et Bjørne Skytsdyr ... eller måske hellere en SkytsEngel ? Så er Lars også leveringsdygtig her.

 

 

  

SAGA-Serien - Skytsdyr og Engle

Gør dit barn ekstra glad og tryg. Placer sammen med barnet et Skytsdyr under barnets seng. 

Her er det Tiger Skytsdyret som passer på barnet og gerne vil skræmme alle grimme drømme m.m. væk fra barnets nærhed - imens dit barn sover trygt og godt.

Materialet er træ. Malet på begge sider med oliemaling og påført et tykt beskyttende lag lak. Således at tiger-dyret også kan tåle at komme udenfor og blive luftet engang imellem ;)

Tigeren måler  : Ca. 65 x 25 cm.

Tigeren koster : kr. 750,- incl.brugsanvisning (plus evt. forsendelse)

Hvert enkelt Skytsdyr - og Skytsengel males på bestilling.

Kontakt Lars for yderligere information.

Kvalitetsstempel : Da vores hund Ludvig så Tigeren stå oppe på bordet efter at den havde fået sidste gang lak - var han klar til frådende at kaste sig over det farlige uhyre som sad oppe på bordet .    

    

 

Tiger Skytsdyret
Mål: ca. 65 X 25 cm.
Pris : Dkr. 750,-
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk